Belangrijk nieuws in de Emoconie

Belangrijk nieuws in de Emoconie

Philippe GérardBeste Emoconie-vriend(in),

de Emoconie staat niet stil … gelukkig maar! Stilstaan is achteruitgaan. Philippe blijft nieuwe Emocons creëren, en daarnaast zijn er ook enkele nieuwe medewerkers. Nieuwe zuurstof op alle fronten dus.

Het blijft natuurlijk onze bedoeling om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, zowel op het vlak van de Emocons als op het vlak van de opleidingen. Laten we de belangrijkste veranderingen eens bekijken.

De websites www.emoconie.be en www.primroseacademy.be hebben een verjongingskuur ondergaan. Via de websites gaan we voortaan meer informatie over Emocons en Emoconie delen, in blogteksten, en later ook in audio en video. Zo kan jij je kennis hier aanvullen en verruimen.

Op www.emoconie.be is ook de webshop vernieuwd. Je kan vanaf nu ook via verschillende methoden online betalen bij je bestelling. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en vooral veilig! Op de website zal gaandeweg meer nuttige info over de producten verschijnen, en dat maakt het nog handiger om zorgvuldig te kiezen wat je in je winkelmandje plaatst. We hebben natuurlijk nog een beetje tijd nodig, maar we doen onze uiterste best om het voor jou zo goed en zo aangenaam mogelijk te maken.
Ga zeker eens kijken: www.emoconie.be/webshop !

In de toekomst gaan er in de webshop ook manuscripten van Philippe aangeboden worden onder de vorm van e-books. Hou de webshop in de gaten! Het gaat hier om boeken die werkelijk de moeite waard zijn. Bovendien, wie houdt er nu niet van de unieke stijl van Philippe?

De revisie van het schitterende boek ‘Emotioneel Welzijn’ is afgerond. Daarmee komt de herdruk nu dichtbij. We zien uit naar de nieuwe editie van dit werkboek. Uiteraard zullen we jou op de hoogte brengen van zodra het boek opnieuw verkrijgbaar is.

Emoconie via Sociale Media zit in de lift. Zowel de Nederlandstalige en de Engelstalige Facebook pagina als Twitter groeien dagelijks.

De bestaande basisopleiding Emoconie van 6 lesdagen was in feite al krap om alle waardevolle informatie te kunnen geven. Nu er nieuwe Emocons bijgekomen zijn, is het echt niet meer haalbaar om in 6 dagen een goede opleiding te geven. Daarom is de structuur van de opleiding Emoconie aangepast, en wel als volgt:

De basisopleiding Emoconie omvat voortaan 8 lesdagen van 6 uren. Deze cursus is voor iedereen toegankelijk. Na deze 8 lesdagen krijg je een getuigschrift van Emoconist. Daarmee kan je thuis en in je vriendenkring Emoconie gebruiken en aanbevelen.

Wil je publiek consulten Emoconie geven, dan volg je na de basisopleiding de therapeutenmodule. Deze bestaat uit 4 lesdagen van 6 uren. Je ontvangt een diploma van Emoconie therapeut, waarmee je een praktijk kan starten, of je praktijk kan uitbreiden.

Als Emoconie therapeut kan je, indien je dat wenst, toelating geven om vermeld te worden op de websites. Zo kunnen klanten jou vinden! Het spreekt vanzelf dat jij vrijblijvend kiest of je op de website geplaatst wordt, en zo ja, welke gegevens je precies zichtbaar wil.

Panta rhei, alles verandert, ook de Emoconie. Het zou dus heel mooi zijn dat je op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen en van veranderingen. Daarom moedigen wij iedereen aan om na de opleiding af en toe bijscholing te volgen. Bovendien ga je zo je contacten met collega’s opbouwen en onderhouden, wat zeer verrijkend is.

Iedereen die per 2 jaar 12 uren bijscholing volgt, blijft -indien gewenst- op de website vermeld. Het spreekt vanzelf dat we een heleboel bijscholingen aanbieden.

Een bijscholing waarop we jou alvast van harte uitnodigen is een lezing waarin Philippe zal spreken over zijn ervaring met de energieniveaus op zijn reis naar Georgië onlangs. Je kan er bij zijn:

op 02/11 van 14.00 – 17.30 u bij Hartsgedragen Ontmoetingshuis in Brugge, West-Vlaanderen
op 09/01/16 van 15.00 – 18.30 u bij Aardstralen en wateraders in Handzame, West-Vlaanderen

Zie voor meer details: primroseacademy.be/evenementen. Aarzel niet om vrienden en kennissen mee te brengen of uit te nodigen, of om de evenementen te delen via Facebook of andere kanalen!

Tenslotte zouden we jou graag iets willen vragen. Je merkt dat er een nieuwe dynamiek in de Emoconie komt. Dat komt iedereen te goede. Maar het zou nog beter kunnen, als er op meer plaatsen lezingen, bijscholingen of opleidingen kunnen aangeboden worden. Als jij een geschikte locatie weet, geef ons dan aub een seintje. Beter nog, als jij een groepje mensen kan samenbrengen om een onvergetelijke avond te beleven met een voordracht van Philippe, laat het ons aub weten. Zo kan het voor iedereen nog beter worden!

Hartelijke groeten, en hopelijk tot heel gauw,
Philippe

1 Comment

  • sabine deschoolmeester

    oktober 23, 2015 at 6:49 pm Beantwoorden

    word hoog tijd dat ik je eens terug zie
    volgende maand begin ik cursus natuurgids
    lieve groet sabine

Post a Comment