Ik gebruik mijn zintuigen.

Wat heerlijk om je zintuigen optimaal te kunnen gebruiken! Ze leren me zoveel:

REUK

In de bergen van de Kaukasus komen geuren je tegemoet. Planten, kruiden, maar ook Aarde en dieren.

SMAAK

Georgische smaken zijn vooral die van kaas, brood, wijn, tomaat en komkommer. Fruit, groente, specerij en kruiden hebben ze in overvloed en gebruiken ze intens als smaakgever.

GEVOEL

Het gevoelscontact viel me het meest op tijdens het klimmen en aanraken van rotsen, bomen en gras. Met handen en voeten, met vingers en tenen. Fantastisch, fabelachtig.

GEHOOR

Insecten en vogels. Dat valt het eerst op: gezoem en gefluit. Dit is een paradijs voor de vogels. Zoals het soloconcert en het duoconcert van de nachtegaal(s) in de zeer vroege ochtend, gevolgd door een heel orkest van andere vogels, wat later in de morgen. Een weergaloos en gevarieerd concert van gezang geven die nachtegaals en rond 5 uur vallen de andere vogels in: een orkest met de Natuur als dirigent. Een compositie van One With Nature met als titel Be Free. Maar ook de Stilte is een wondermooie belevenis. De belevenis van de Alpenweiden en de bossen, de rotsen en de meren, de bergen en dalen. En er is de muziek van het water, de stroom, de rivier, de waterval. Een lied om nooit te vergeten. Kaukasian Anthem. Music Forever. Inward & Outward.

DSCF1036 DSCF1103 (3) DSCF1132 DSCF1133 DSCF1144 DSCF1154dscf1038 dscf1044 dscf1059 dscf1065 dscf1082 dscf1118 dscf1126

2 Comments

Post a Comment